Stephan Macchi u prljavoj pizzeriji: Rižoto od tune ne bi pojeo ni pas na cesti

KLJUČNI PODACI
  • Vlasnik pizzerije El Mundo u Zagrebu otkrio je Stephanu Macchiju kako su najveći problemi u njegovom poslovanju mala kuhinja i previše jela na meniju
Piše: B.M.
ponedjeljak, 18.4.2011. 18:20
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Stephan Macchi u prljavoj pizzeriji: Rižoto od tune ne bi pojeo ni pas na cesti

Foto: Press fotografije

VLASNIK pizzerije El Mundo u Zagrebu otkrio je Stephanu Macchiju kako su najveći problemi u njegovom poslovanju mala kuhinja i previše jela na meniju. Ipak, Macchi je otkrio puno više problema, a nakon razgovora sa vlasnikom, obrušio se na konobara. Naime, interakcija jelovnik-konobar nije prošla najbolje, a Stephan je listajući meni shvatio kako El Mundo nije kvalitetna pizzerija već dječji vrtić. "Rižoto od tune ne bi pojeo ni pas na cesti", rekao je Stephan za jedno od jela koje je isprobao.

S obzirom da su zidovi pizzerije bili prljavi i puni fleka, Stephan je odlučio pozvati ekipu za preuređenje interijera. Osim toga, obrušio se i na djevojke u kuhinji jer nijedna nije zadovoljila njegove visoke higijenske kriterije. Nakon što se kuharica Marija požalila da ih je Stephan uhvatio na zub te da ih omalovažava, on ju je pozvao s njim u nabavku svježih namirnica. Upoznavanje s Nensi, drugom kuharicom, nije prošlo najbolje jer je ona izbjegavala svaku komunikaciju s njim.

Vezano
Vijesti  |  Tagovi
  • Nema vezanih vijesti

Najpopularnije
Danas  |  Jučer  |  Tjedan

Najnovije