Stižu prinove - Tko se najbolje nosi s trudnoćom: Jessica, Beyonce ili Hilary?

KLJUČNI PODACI
  • Tri dame u Hollywoodu postat će majke u otprilike isto vrijeme
  • Beyonce, Jessica Simpson i Hilary Duff trudne su, lijepe i uspješne
  • Koja se najbolje nosi s trudnoćom?
Piše: B.M.
srijeda, 26.10.2011. 22:56
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Stižu prinove - Tko se najbolje nosi s trudnoćom: Jessica, Beyonce ili Hilary?

Foto: JLP

ONE su lijepe, seksi i uspješne. Tri djevojke koje vladaju svijetom poznatih i slavnih, ubrzo će postati majke po prvi put. Sve tri su ovih dana prošetale Los Angelesom i pokazale svoje trudničke trbuščiće u nepogrešivim kombinacijama. Beyonce osvaja svojim glasom i stasom, ali i modnim kombinacijama. U šarenoj tunici pokazala je svoj trbuh i demantirala još jednom glasine da laže o svojoj trudnoći.

Njezina kolegica, uspješna poslovna žena Jessica Simpson, trudna je po prvi put. Navodno očekuje djevojčicu, a priča se i kako je već u šestom mjesecu trudnoće. Trbuh je krila vješto i dovoljno dugo da mediji posumnjaju pri kraju same trudnoće. Nakon što je obavila da će ona i njezin zaručnik Eric postati roditelji, Simpson ponosno pokazuje svoj trudnički trbuh u uskim majicama.

Slatkica Hilary Duff svoju bebu čuva od papparazza u širokim i udobnim kombinacijama. Nedavno je izjavila kako će dobiti sina, a prije nego što je to zasigurno saznala, sanjala je svog dječaka. Ona je ujedno najmlađa od navedenih dama. Dok su Jessica i Beyonce u tridesetima, Hilary ima tek 24 godine.