Stoka nogirao lajavu farmericu Jelenu Urukalo

Piše:
subota, 22.3.2008. 18:40
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Stoka nogirao lajavu farmericu Jelenu Urukalo

PONAŠANJE 21-godišnje Jelene Urukalo u reality showu Farma izazvalo je bijes kod njezinog dečka, repera Stoke, ali i njezinih roditelja, koji su u TV eteru, istovremeno kad i "cijela Hrvatska", doznali da je njihova kćer imala pobačaj. Nakon nekoliko intervjua u kojima je govorio kako ne zna što će biti s njihovom ljubavi, Stoka je priznao da je odlučio zaboraviti ljepoticu koga ga je, prema kuloarskim pričama, i nagovorila da ode na odvikavanje u komunu.

"Ona je mene povrijedila bez prava na pomilovanje. Ja ne skrećem pozornost na sebe na negativan način. Ona se prenaglila i pogriješila. Normalno da će morati snositi posljedice", rekao je Stoka medijima. Govoreći o "posljedicama" misli, naravno, da se više neće družiti s manekenkom koja je svojedobno pobijedila u reality showu Story Supernova Multitalents, ali nije ostvarila značajniju karijeru - editorijal s Lupinom i dalje joj je jedan od većih dosega karijere.

"Možda jednog dana"

"Što je bilo, bilo je. Mi više nemamo zajedničkih tema za pričati za sljedećih par godina. A ako smo suđeni jedno drugom, možda jednog dana", iskren je Stoka, koji se iz dana u dan zgraža nad ponašanjem svoje djevojke. Jelena, naime, u Farmi ne preza od ničega - pije, priča svašta, a u nekoliko je navrata dečka nazvala ljubomornim. Ipak, priča o pobačaju Stoku je povrijedila puno više od njezinih komentara, među kojima je i onaj da joj "smeta što joj dečko u jednoj večeri pošalje i do pet SMS poruka".

D.K.
Foto: Index