Stražnjica Brada Pitta za štipanje, a ona Jenifer Lopez za milovanje

Piše:
petak, 23.5.2003. 09:56
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Stražnjica Brada Pitta za štipanje, a ona Jenifer Lopez za milovanje

ČUVENI Muzej voštanih figura Madame Tussauds u Londonu nedavno je obogatio svoju ponudu ogromnom prostorijom nazvanom "Nightclub" u kojem posjetioci uživaju u društvu poznatih zvijezda.

Kipovi su interaktivni pa jedni i "govore" dok drugi imaju ugrađene specijalne efekte.

Obožavateljice Brada Pitta i muškarci koji vole muškarce uživaju uz mogućnost da popularnog glumca štipaju za guzu koja je napravljena od spužve.

Jedna od najslavnijih stražnjica na svijetu, ona pjevačice i glumice Jeniffer Lopez napravljena je od čvrstog voska pa je se može samo milovati što mnogi koriste do mile volje.

J. Lo ima periku od prirodne kose, a odijenuli su je u kreaciju Yvesa St Laurenta.

Kada ljepotici nešto šapnete u uho, njeni obrazi pocrvene jer su autori kipa sigurno očekivali da će joj se šaptati samo nemoralne ponude.

Posjetioci imaju osjećaj da su u pravom noćnom klubu sa slavnim osobama jer im društvo prave i Kylie Minogue, Nicolas Cage i Geri Halliwell, a opsjedaju ih reporteri s mikrofonima i paparazzi s bljeskalicama koji će im na izlazu prodati slike s ovog nezaboravnog događaja.

Oni koji imaju sreće mogu uvjeriti tjelohranitelje popularne Madonne da ih puste u susjednu sobu u kojoj je voštana Kraljica popa.