Sutra počinje projekt "Novine s filmovima"

Piše:
utorak, 11.5.2004. 13:10
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Sutra počinje projekt "Novine s filmovima" U SKLOPU projekta "Novine s filmovima", koji su pokrenuli Novi list, Glas Istre, Glas Slavonije, Karlovački list i Zadarski list, čitatelji tih novina svake će srijede, počevši od sutra, uz novine moći kupiti i DVD s jednim svjetskim filmskim hitom, po cijeni od 29 kuna.

Kako su na današnjoj tiskovnoj konferenciji najavili organizatori projekta, akcija traje sve do rujna, a već sutra u prodaji će se naći prvi DVD "Apokalipsa danas" Francisca Forda Coppole.

Uz jedan filmski hit, na DVD-u će biti i po jedan bonus - animirani ili igrani film. Tako će uz "Apokalipsu danas" biti i film "Čarobnjak iz Oza".

Po riječima direktora marketinga Novoga lista Henrika Grubiše, svi naslovi su s UCD-ove liste filmova, a do kraja svibnja moći će se kupiti još "Engleski pacijent" i "Frida".

Filmovi koji će se naći u prodaji, kako je rekao Tomislav Sekulić iz Glasa Slavonije, imaju iza sebe neku od nagrada, kao što je Oscar, Zlatna palma ili Zlatni lav, ili su postigli iznimnu gledanost u videotekama.
Vezano
Vijesti  |  Tagovi
  • Nema vezanih vijesti

Najpopularnije
Danas  |  Jučer  |  Tjedan

Najnovije