BROJNI ljubitelji omiljenog talijanskog jela koje se proširilo svijetom uvijek su imali problema s motanjem špageta oko vilice, no njihovim mukama došao je kraj.
Mehdi Derouazi i Frank Martin iz Geneve napravili su tanjur s rupom u sredinu u kojoj se idealno može smotati dugačka tjestenina.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Svoj izum su patentirali i namjeravaju ga ponuditi američkom i europskom tržištu s izuzetkom Italije gdje bi ih sigurno ismijali.
Talijani se smatraju stručnjacima za pravilno motanje špageta bez da se zaprljaju, a mnogi od njih tvrde da je prava sramota kada se netko pri tome pomaže čak i žlicom.
Mehdi Derouazi i Frank Martin iz Geneve napravili su tanjur s rupom u sredinu u kojoj se idealno može smotati dugačka tjestenina.
Svoj izum su patentirali i namjeravaju ga ponuditi američkom i europskom tržištu s izuzetkom Italije gdje bi ih sigurno ismijali.
Talijani se smatraju stručnjacima za pravilno motanje špageta bez da se zaprljaju, a mnogi od njih tvrde da je prava sramota kada se netko pri tome pomaže čak i žlicom.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Tražimo sadržaj koji
bi Vas mogao zanimati
bi Vas mogao zanimati
Izdvojeno
Pročitajte još
Učitavanje komentara
Tražimo sadržaj koji
bi Vas mogao zanimati
bi Vas mogao zanimati