Tabloidi pronašli još jednu Beckhamovu "ljubavnicu"

Piše:
petak, 9.4.2004. 08:05
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Tabloidi pronašli još jednu Beckhamovu "ljubavnicu"

VEĆ JE postalo misteriozno zbog čega novinari ne razgovaraju s bivšom tajnicom i navodnom ljubavnicom bogatog nogometaša Rebeccom Loos već se koriste njenim navodnim izjavama prijateljima.

Tako jedan novi izvor otkriva da je seksi sekretarica odlučila otkriti svoju ljubavnu aferu s Davidom jer ju je oženjeni nogometaš počeo "varati" s drugom ljepoticom.

Riječ je o španjolskoj manekenki i obećavajućoj glumici Esther Canadas, poznatoj po reklamiranju seksi ženskog rublja "Victorias Secret", koju je Beckham upoznao na proslavi rođendana svog klupskog kolege Ronalda.

Njegov bivši tjelohranitelj tvrdi da je nakon toga više puta vozio gazdu na "bliske susrete" u Estherin stan, a ona ga je znala tajno posjetiti i u njegovom hotelu.

Rebecca tvrdi kako je uhvatila Davida da manekenki putem mobitela šalje iste seksi poruke kakve je slao njoj što ju je posebno naljutilo.

 Tabloid Sun od cijele ove napuhane aferice već je počeo raditi komediju pa u novom broju objavljuje lažnu SMS poruku "Drži ga u gaćama" koju je Victoria sa skijanja navodno poslala svom suprugu uz sliku Beckhama koji se na treningu u Madridu drži njenog savjeta.