Tajanstveni pijanist je iz Francuske, tvrdi njegov kolega

Piše:
srijeda, 18.5.2005. 11:16
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Tajanstveni pijanist je iz Francuske, tvrdi njegov kolega TAJANSTVENI mladi pijanist koji pati od amnezije, a koji je prošloga mjeseca pronađen u Velikoj Britaniji, zapravo je ulični svirač iz Francuske, tvrdi poljski pantomimičar koji je radio s njim, objavila je u srijedu policija u Rimu.

"Poljski pantomimičar ispričao nam je da je prepoznao pijanista, Francuza s kojim je prije nekoliko godina radio u Nici. Sve to, naravno, istražitelji i Interpol još moraju provjeriti", rekao je glasnogovornik policijske uprave.

Darius Dydymski, Poljak koji se nekoliko mjeseci bavi pantomimom u Rimu, tvrdi da se pijanist zove Steve Masson, živi u Nici i ima oko 25 godina.

"Radili smo zajedno na ulici u Nici gdje živi s obitelji i braćom", tvrdi Poljak koji nije oklijevao javiti se policiji premda u Italiji radi ilegalno.

Mladi pijanist pronađen je 7. travnja dok je lutao ulicama u lučkom gradiću Sheernessu na otoku Sheppey i otada nije progovorio ni riječ. Istragu je dodatno otežala i činjenica da su s njegove odjeće bile otrgnute sve oznake proizvođača.

Unatoč brojnim pozivima, britanski istražitelji do utorka navečer još nisu utvrdili identitet nijemoga pijanista.
Vezano
Vijesti  |  Tagovi

Najpopularnije
Danas  |  Jučer  |  Tjedan

Najnovije