Tanga gaćice kao podrška Michaelu Jacksonu

Piše:
utorak, 1.2.2005. 08:55
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Tanga gaćice kao podrška Michaelu Jacksonu STOTINE obožavatelja iz cijelog svijeta stiglo je na početak suđenja slavnom i bogatom pjevaču optuženom za seksualno zlostavljanje dječaka.

Maskirani u pjevača, opremljeni plakatima podrške i njegovim slikama fanovi viču i pjevaju njegove pjesme pred sudnicom u Santa Monici.

Došlo je i do verbalnih sukoba između aktivistica koje se bore za zaštitu napastvovane djece i Jacksonovih obožavatelja, ali brojni policajci nisu morali djelovati.

Spretni trgovci žele iskoristiti veliko zanimanje za suđenje na koje je stiglo tisuću predstavnika brojnih medija iz svijeta pa putem interneta prodaju razne stvarčice vezane uz Michaela.

Najčešće su to bedževi i majice s porukom o njegovoj nevinosti, a pojavile su se i tanga gaćice "Podržavam Michaela" po cijeni od 5 funti.

S obzirom na seksualni motiv sudskog procesa možda erotske gaćice i nisu najbolje rješenje, ali sigurno će se naći obožavateljica koje žele podržati svog idola i blizu svog najintimnijeg mjesta.