Tanja Dragović nogirala Ivaniševića zbog zavodnika iz City Expressa

Piše:
petak, 21.7.2006. 14:17
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Tanja Dragović nogirala Ivaniševića zbog zavodnika iz City Expressa

BORIS VIDIĆ, zagrebački zavodnik i jedan od vlasnika City Expressa, navodno je glavni krivac što je atraktivna manekenka Tanja Dragović spakirala kofere i napustila svog dugogodišnjeg dečka Gorana Ivaniševića, s kojim ima kćerkicu Amber Mariju.

Playboy na kojeg su padale mnoge zagrebačke dame, uključujući i Mirelu Forić, aktualnu djevojku našeg reprezentativca Darija Srne, ravnodušnom nije ostavio niti Goranovu, sada već bivšu družicu, koja je u poduzetnikovu vršu upala nakon tek nekoliko romantičnih večera.

I dok su se Tanja i Boris "smucali" po elitnim zagrebačkim restoranima, najbolji hrvatski tenisač boravio je malo na Mundijalu u Njemačkoj, a malo u All England Clubu, stoga je novopečeni par mogao u miru uživati u zajedničkom druženju.

Slobodna Dalmacija piše i kako je Tanja dugo vremena pokušavala "Zeca" odvući pred oltar, no uvidjevši da joj "akcija vjenčanje" neće upaliti, prihvatila je drugu opciju i odlepršala iz Goranovog života.

Sa sobom je, naravno, povela i malenu Amber Mariju, tako da će Ivanišević ovog ljeta bitno izmijeniti posadu svoje jahte Veselka, a kojom ovih dana iz Splita kreće na krstarenje.

D.R.