Tatjana: Kao da se uvijek propitkuje jesam li dovoljno dobra za Gorana

Piše:
subota, 22.3.2008. 17:40
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Tatjana: Kao da se uvijek propitkuje jesam li dovoljno dobra za Gorana

NAKON deset godina uspješne manekenske karijere i isto toliko vremena provedenog s našim najtrofejnijim tenisačem, Tatjana Dragović našla se u središtu interesa zbog suprugovog preljuba, a svoje ambicije, želje i reakcije nakon što je doznala za Goranovu avanturu s Vanjom Halilović ispričala je časopisu Cosmopolitan, koji je naslovnicom s Tatjanom Dragović proslavio desetu godišnjicu izlaženja na našem tržištu.

"Kad su mi dojavili za aferu, upravo sam prolazila ispred bolnice Rebro. Prvo sam se osjećala kao da mi je netko izmaknuo tlo pod nogama, ali onda sam ugledala djevojku svojih godina, bez kose, s maskom preko lica kako jedva hoda uz pomoć dvije osobe koje su je pridržavale i u tom sam trenutku shvatila kako sam zapravo sretna. Moji problemi njoj s pravom mogu biti smiješni", kaže Tatjana Dragović u Cosmopolitanu i dodaje kako joj je u cijeloj situaciji pomogla knjiga njezinog bivšeg dečka.

Goran - nacionalni heroj, Tatjana - nevjenčana supruga

U vrijeme dok je hodala svjetskim modnim pistama Tatjana je, naime, bila u vezi s ekscentričnim iluzionistom Davidom Blaineom, a u njegovoj knjizi "Misterious Stranger" pronašla je utočište nakon što je doznala za suprugov preljub.

Ljepotica se danas, naravno, najviše bavi djecom Amber Marijom i Emanuelom, no ne želi ostati kućanica - zanimaju je financije i burzovno poslovanje, a ne bi odbila ni mjesto savjetnika u modnom časopisu, što bi bio logičan nastavak njezine karijere, s obzirom da je radila s najvećima od najvećih i dosegla one sfere "modnog neba" o kojima većina hrvatskih manekenki može samo sanjati.

"U Hrvatskoj se Gorana doživljava kao narodnog heroja, on je takav lik, a meni je uz njega užasno teško jer sam cijelo vrijeme pod reflektorom; kao da se uvijek propituje jesam li dovoljno dobra. U medijima me u svih deset godina naše veze uporno nazivaju - nevjenčana supruga, vječna zaručnica. Ja imam svoje ime, zovem se Tatjana Dragović i ja sam time zadovoljna i sretna i ne bih htjela biti nitko drugi. Zato bih voljela da javnost to poštuje i da me zove mojim imenom i prezimenom", kaže Tatjana o odnosu medija za Cosmopolitan.

"Imam osjećaj kao da bih se stalno trebala opravdavati za sebe i svoj život...ali ja sam ja, i to je ono što želim biti, bez obzira na to što mi se događa. Ja sebe prihvaćam takvu kakva jesam", smatra manekenka i dodaje kako se, unatoč brojnim pozivima i povremenim angažmanima, više ne vidi na modnoj pisti.

"Manekenstvo me više ne bi moglo ispunjavati kao prije. Logično, toliko se fokusira na izgled da se teško možeš izgraditi kao potpuna osoba. Kad sam prestala, našla sam se u nekom vakuumu. Do prije nekoliko godina uvijek bih visila uz nekoga, a danas mogu biti sama sa sobom i kad mi je lijepo i kad mi je ružno, danas sam svoja. (...) Jedno vrijeme nakon što sam prestala raditi bila sam jako izgubljena", priznaje Tatjana Dragović.

"Moj se sin meni veselo nasmije i ja sam opet sretna"

Jedina Hrvatica koja je osvanula na naslovnici američkog Cosmopolitana ističe kako je, unatoč prijevari i medijskoj hajci koja je uslijedila, ostala pozitivna osoba, te na neki način potvrđuje Goranove riječi iz ekskluzivnog intervjua za Index - trenutno ne zna hoće li moći prijeći preko svega. "Nemam trenutno predodžbu o tome kako će dalje izgledati moj život. Znala sam da ću teško moći prijeći preko takvih stvari. (...) Ali, što god da se dogodi, moj se sin meni veselo nasmije i ja sam opet sretna!", zaključuje ljepotica.

Za Tatjanu Dragović možete glasati u Indexovom Izboru za najljepšu Hrvaticu!

D.K.
Foto: Index, Midiken