Terminator za guvernera Californije

Piše:
subota, 7.6.2003. 11:02
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Terminator za guvernera Californije AKO JE glumac Ronald Reagan dogurao čak do mjesta predsjednika, zašto popularni Arnie ne bi mogao biti gazda bar u jednoj američkoj državi.

Hollywoodske zvijezde politikom se inače bave samo uoči izbora kada svojom popularnošće među masama nastoje pridobiti glasače za svog kandidata i umanjiti šanse drugome.

Poznato je da su mnogi glumci izjavljivali da će iseliti iz SAD-a ako njima omraženi Bush postane predsjednik, ali su nakon izbora u pravom stilu političara zaboravili što su obećali.

Svoje ambicije 55-godišnji Schwarzenegger najavljuje već duže vrijeme, ali ga za sada više zanima snimanje novih filmova i zgrtanje love.

Trenutno se zadovoljio mjestom predsjednika dobrotvorne organizacije National Inner City Games koja omogućava siromašnoj djeci da se nakon nastave i za vrijeme praznika bave raznim aktivnostima koje sama ne mogu platiti.

Time je pridobio brojne roditelje pa mu sigurno neće biti teško skupiti 900.000 potpisa potrebnih za guvernersku kandidaturu.