Tko su trenutno najeksponiranije hrvatske zvijezde bez pokrića?

Piše:
ponedjeljak, 30.6.2008. 22:48
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Tko su trenutno najeksponiranije hrvatske zvijezde bez pokrića?

KOLIKO ste se puta zapitali kako se hrvatske (ali ne samo hrvatske) "zvijezde" bore za svoje mjesto pod estradnim nebom i koliko je zapravo teško doći do naslovnice ili petnaest minuta televizijskog etera? Javne svađe i prozivanja, sudjelovanje u reality showovima, valjanje gluposti pred kamerama, "slučajna" ispadanja "bitnih" dijelova tijela pred fotografima, domaći porno uraci, brakovi s poznatim sportašima, ukratko, postoji mnoštvo puteva, a svi vode k istom cilju - petnaest minuta slave.

Prva i najjednostavnija metoda, kojoj su pribjegle Ivana Balić, bivša supruga rukometaša Ivana Balića i pjevačica Vlatka Pokos jest i najstarija i najprokušanija, udaja za bogatog i(ili) eksponiranog muškarca, koji ako je k tome, kao u slučaju Balić, i nacionalno blago, ne može završiti kao promašen pothvat. Iako Ivana već odavno nije Balić, i iako u svom životu ne radi više-manje ništa, osim što neprekidno priča o toliko željenom upisu na fakultet, svoj medijski prostor stanovita gospođa zauzima periodično, ali ipak redovito.

Jelena Urukalo: Ja sam oduvijek poznata u modnom svijetu!

"Slavna" priča Jelene Urukalo koju je ispričala svojim bivšim sustanarima farmerima, "kako je ona oduvijek poznata u modnom svijetu" da nije tragična bila bi komična, ali Jelena je ipak bila dovoljno poznata da si nabavi kartu za Farmu Nove TV i puna tri mjeseca svakodnevno obitava na malim ekranima i u ostalim medijima. Međutim, nitko ne zna zašto, osim ako uračunamo pobjedu u reality showu "Story Supernova Multitalents", u kojem je Jelena valjda pokazala neki od svojih talenata koji ne uključuju ogovaranje i mužnju krava, ali koji su oni, do dana današnjeg nije otkriveno.

Gotovčevi: "Hrvatske manekenke se bave prostitucijom!"

Simona i Ante Gotovac gotovo su školski primjer kako samo jedna jedina rečenica izrečena pred novinarima može promijeniti nečiji život. "Neke manekenke se bave prostitucijom", i evo ga - postali su stalni gosti trač rubrika svih medija, pa čak i dobili vlastiti "reality show" preko kojeg su tražili dadilju, čiji se život i odnos prema odgoju male Gabrijele Gotovac i dalje budno prati.

Ella Dvornik - too cool for school!

Ella Dvornik još je jedna zvijezda stasala iz reality showa po uzoru na čuvenu američku obitelj Osbourne - mama požrtvovna kućanica i svestrana biznismenka, tata ocvali pjevač koji se odavno pozdravio s ozbiljnom karijerom, malo obiteljskog zaleđa u obliku djeda koji je bio slavan, poznat i priznati glumac - hrvatskoj javnosti koja je (još uvijek) željna skandala i nečijih tuđih života sve ovo sasvim je dovoljno da stvore "zvijezdu".

V.V.
Foto: Index, Nova TV