Tomo Vrban: Nisam još do kraja ozdravio, i dalje idem na kemoterapije

Piše:
utorak, 16.2.2010. 07:26
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Tomo Vrban: Nisam još do kraja ozdravio, i dalje idem na kemoterapije

Tekst: I.M.
Foto: Arhiva

POZNATI hrvatski vizažist Tomo Vrban kaže kako njegova bitka s karcinomom na mozgu još uvijek nije gotova, a svoje trenutno zdravstveno stanje ne želi komentirati.

"Ne želim ništa komentirati zato što još uvijek nije sve gotovo i nisam još do kraja ozdravio. I dalje idem na kemoterapije, a i nisam se u potpunosti vratio na posao", rekao je za Extru vizažist za kojim su mjeseci teške borbe za život.

Podsjetimo, kad je krajem rujna prošle godine javnost doznala da se poznati hrvatski vizažist Tomo Vrban bori s opakim karcinomom i da se nalazi u teškom zdravstvenom stanju, svi su ostali šokirani.

"Svijet je tek početak, a tko zna gdje će mi biti kraj"

U siječnju ove godine, kad ga se nasmijanog i punog pozitivne energije moglo vidjeti na premijeri mjuzikla "Devet", činilo se da je Tomo Vrban dobio bitku sa karcinomom.

Tom prilikom je za Stars izjavio kako se osjeća odlično i dodao: "Pozitivna energija je sve u životu, kad su svi oko mene sretni, onda sam i ja sretan. Mislim da sam se dovoljno odmorio, počinje škola Vrban&Joković, odradio sam neka prva snimanja, ali sve je to laganini... Svijet je tek početak, a tko zna gdje će mi biti kraj".

Vezano
Vijesti  |  Tagovi
  • Nema vezanih vijesti

Najpopularnije
Danas  |  Jučer  |  Tjedan

Najnovije