Tužitelj i odvjetnik smatraju da je Diana Ross odslužila kaznu

Piše:
petak, 2.4.2004. 10:48
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Tužitelj i odvjetnik smatraju da je Diana Ross odslužila kaznu AMERIČKA pjevačica Diana Ross, osuđena na dvodnevnu zatvorsku kaznu zbog vožnje u pijanom stanju u Arizoni 2002. godine, izdržala je svoju kaznu, ocijenio je tužitelj zadužen za slučaj, saznaje se u četvrtak iz sudskog izvora.

Pop zvijezda uhićena je u Tucsonu 30. prosinca 2002. godine kad se njezino vozilo kretalo u suprotnom smjeru. Ross (59) je imala dvostruko više alkohola u krvi nego što je dozvoljeno, objavila je policija. Osuđena je 9. veljače 2004. godine na dvodnevnu kaznu iza rešetaka, novčanu kaznu u visini 852 dolara, 36 sati tečaja o alkoholizmu i godinu dana uvjetne kazne.

Budući da je kaznu mogla služiti bilo gdje, odabrala je zatvor u blizini svojeg doma u Greenwichu (Connecticut).

No, umjesto da ondje provede dva dana za redom, lokalna joj je policija dozvolila da je podijeli na razdoblja od dva i pol sata do 22 sata, izazvavši polemiku glede stvarnog trajanja te kazne.

Prošlog mjeseca sudac koji ju je osudio u Tucsonu, loše je primio ponudu koju je Connecticut dao pjevačici, i ponovno je pozvao u Tucson da provede 48 sata u komadu iza rešetaka, što je potaknulo novu sudsku raspravu u četvrtak.

"I američka savezna država Arizona i obrana kazali su kako smatraju da je odslužila kaznu", rekao je sudski dužnosnik iz Tucsona Christopher Hale, nakon saslušanja o tom slučaju.

Uzevši u obzir slična stajališta obrane i optužbe, sudac Jay Cranshaw odlučio je uzeti malo vremena za dodatno razmišljanje prije donošenja konačne odluke.
Vezano
Vijesti  |  Tagovi
  • Nema vezanih vijesti

Najpopularnije
Danas  |  Jučer  |  Tjedan

Najnovije