Tvornica i Index vas vode na "Omage EKV: Revisited"

Piše:
utorak, 21.10.2008. 07:47
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Tvornica i Index vas vode na "Omage EKV: Revisited"

TVORNICA i Index vas vode na multimedijski spektakl "Omage EKV: Revisited", koji će se u utorak, 28. listopada, od 21 sat, održati u Tvornici kulture.

Cijeli projekt oživljavanja legendarnog frontmena osmislio jedini preživjeli član - bubnjar Ivan Firchie, koji će zajedno sa sedmeročlanim bendom pratiti glas Milana Mladenovića.

"Revisited - multimedijalni spektakl directed by Firchie" odnosno "Omage EKV" je osmišljen na način da će se, specijalnom tehnikom sinkronizacije i montaže, napravljene uz pomoć vrhunskih britanskih tehničara i montažera, na pozornici tijekom cijelog koncerta izmjenjivati slika i zvuk s koncerta Ekatarine Velike, s pokojnim Milanom Mladenovićem. No, umjesto benda s platna, glazbu će izvoditi osmeročlani bend predvođen jedinim preživjelim članom - Firchiem, dok će istovremeno glas Milana Mladenovića biti jedini vokal kojeg će publika čuti.

Firchiejev projekt premijerno je izveden na Exitu, a vjerojatno će i u Zagrebu izazvati izniman interes. Cijena ulaznice je 70 kuna u pretprodaji, a na dan koncerta iznosit će 90 kuna.

Nagradna igra

Tvornica i Index troje sretnika nagrađuju sa po jednom ulaznicom za koncert. Sve što trebate napraviti jest poslati mail naslovljen s "Tvornica - EKV" na index.nagrada@gmail.com. Ne zaboravite navesti vaše osobne podatke - ime, prezime, adresu i broj mobitela (nepotpuni mailovi se ne uzimaju u obzir). Najbrže ćemo o nagradi, kao i njenom preuzimanju, obavijestiti mailom. Sretno!

Nagradna igra je završena! Po jednu ulaznicu su osvojili: Slaven Rašković, Marina Zeljko i Kristina Leko.

L.F./I.M.