U Gjuri2 proslavite petu obljetnicu programa R´n´B Confusion!

Piše:
srijeda, 5.3.2008. 10:35
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

U Gjuri2 proslavite petu obljetnicu programa R´n´B Confusion!

POZIVAMO vas na "internu" proslavu povodom petog rođendana programa R'n'B Confusion powered by Index.hr, koja će se u klubu Gjuro2 odvijati u srijedu, 5. ožujka od 22 sata. Prava proslava, uz mnogobrojne nastupe domaćih izvođača, bit će 30. ožujka u klubu Piranha!

Naravno da ćemo vas cijele večeri častiti velikim količinama alkoholnih i onih manje alkoholnih derivata uz mnoga iznenađenja. Za gramofonima u DJ pultu originalna postava R'n'B Confusiona, DJ-evi Oli Dobolli i Zrna pobrinut će se da večer bude nezaboravna.

Davne 2003. godine u klubu Gjuro2  svjetlo dana je ugledao tada novi klupski program R'n'B Confusion. Skupina entuzijasta pokrenula je r'n'b i hip-hop program, kojemu je ideja bila osmisliti potpuno novi program koji bi okupljao aktiviste hip-hop kulture te obožavatelje iste. U proteklih pet godina u sklopu spomenutog programa nastupili su brojni relevantni domaći i strani izvođači: Divas, Nina Badrić, Edo Maajka, Elemental, TBF, Connect, Space Cookies, Montell Jordan, Horace Brown, DJ Shortee Blitz, DJ Atwar, DJ Asha...

Danas se ideja R'n'B Confusiona proširila i na druge gradove: Rijeku (Indigo bar), Samobor (Grič), Beograd (Taš), Berlin (2Be Club), a program će uskoro startati u Rimu i Londonu.

Provjerite zašto vikend već pet godina počinje srijedom u klubu Gjuro 2 na R'n'B Confusionu!

Vezano
Vijesti  |  Tagovi
  • Nema vezanih vijesti

Najpopularnije
Danas  |  Jučer  |  Tjedan

Najnovije