U Opatiji se zahuktavaju pripreme za sutrašnju polufinalnu večer Dore

Piše:
četvrtak, 4.3.2010. 15:11
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

U Opatiji se zahuktavaju pripreme za sutrašnju polufinalnu večer Dore

Tekst: P.R.
Foto: Željko Šop / Cropix

U OPATIJI se zahuktavaju pripreme za ovogodišnju Doru, koja će se 5. i 6.ožujka održati u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner u Opatiji.

Teška industrija i Bety Belle su odrađivali posljednje probe, dok je vrckasta Martina Vrbos fotografima pozirala na terasi hotela Kvarner. Mlada je pjevačica bila odlično raspoložena, a razlog tome je vjerojatno skorašnje vjenčanje koje je najavila. Naime, Martina je već neko vrijeme u vezi s Branimirom Medićem za kojeg će se uskoro udati. Medo i pjevačica žive zajedno, a upravo njegova upornost i volja guraju Martinu na vježbanje za nastup na Dori na kojoj će se predstaviti s pjesmom "Ti i ja".

I dok neki uvježbavaju posljednje korake i obavljaju zadnje probe prije polufinalne večeri, drugi opušteno uživaju u šetnji Opatijom. Niti oblačno vrijeme i pokoja kap kiše nisu omele nekad najpoznatiju zvijezdu dance scene, Sennu M, koji je sa suprugom i kćerima prošetao Opatijom. Ne znamo je li pjevač na Kvarneru privatno ili poslovno, ali znamo da on nije jedan od izvođača koji će nastupiti na ovogodišnjoj Dori.