U prodaji novi Loaded

Piše:
srijeda, 17.3.2004. 08:08
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

U prodaji novi Loaded

PAMELA ANDERSON, ekskluzivna reportaža iz Caracasa - najkrvavijeg grada na svijetu, vodič za ljenčine, top 50 poza iz Kama Sutre - samo je dio sadržaja novog broja Loadeda.

Treći broj Loadeda doslovno je pretrpan zanimljivim člancima i još zanimljivijim fotografijama velikog formata. Tako uz osam stranica ispunjenih visokokvalitetnim fotografijama Pamele Anderson (uz pripadajući interview) u novom Loadedu možete pročitati izvještaj o jedinom svjetskom cannabis-kupu, kao i iscrpni interview sa zvijezdom MTV-evog serijala Jackass, Johnnyem Knoxvilleom.

Tu je i šokantna reportaža iz Caracasa, jednog od najnasilnijih i najsiromašnijih gradova u Južnoj Americi, kao i velika analiza sportskog klađenja u Hrvata.

Nemalih 14 stranica novog Loadeda posvećena je Loadedovoj top listi od 50 najboljih seksualnih poza, uz detaljne crteže i opise.

Ipak, najviše nas se dojmio Loadedov vodič za ljenčarenje, koji uključuje "Manifest ljenivca", "Kaučotest", "Ured u krevetu" i ine sadržaje. Ukratko, radi se o fascinantnoj temi.

Da vam ne otkrijemo baš sve, trk do trgovine po novi broj pa saznajte sami zašto je nakon samo dva broja Loaded postao jedan od najčitanijih časopisa za muškarce u Hrvatskoj.

Vezano
Vijesti  |  Tagovi
  • Nema vezanih vijesti

Najpopularnije
Danas  |  Jučer  |  Tjedan

Najnovije