Uhvaćene na djelu: Super Silva se u šumarku "provodi" s ljubavnicom

Piše:
nedjelja, 1.6.2008. 22:55
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Uhvaćene na djelu: Super Silva se u šumarku "provodi" s ljubavnicom

SAMO tjedan dana nakon što je najavila da "prelazi na onu stranu", odnosno, postaje deklarirana lezbijka, Super Silva ima nastavak priče - sa svojom zagonetnom ljubavnicom, čiji identitet i dalje ne želi otkriti, provela je romantični vikend u Stubičkim toplicama, a naš je objektiv zabilježio dio njihovog druženja. Njezina nova (i prva) djevojka pomoći će joj, kaže, u uspostavljanju normalnog života, a tu je zaista puno posla - Silva i dalje ima ozbiljnih zdravstvenih problema, a prijatelji joj otplaćuju dugove kamatarima.

"Nijedan od muškaraca s kojima sam spavala nije me nazvao, kao čovjeka, da me pita kako sam. Toliko o muškarcima  - tu su dok im valjaš, dok te mogu iskorištavati, a kad si nepokretna i bolesna, tko te j...", izjavila je Silva prošlog tjedna, ističući kako se s tajanstvenom medicinskom sestrom sprijateljila za vrijeme rehabilitacije. Javnost je doznala i kako je s djevojkom već naišla na ljubavne zapreke - Silvina ljubavnica naljutila se kad je vidjela zajedničke fotografije svoje drage i njezinog bivšeg dečka Antonija Marušića.

"Želim samo normalan život"

"Radi se o nekome tko je bio uz mene dok sam piškila u krevet, nosila pelene i bila u kolicima... Dogodilo se spontano, kroz brigu i pažnju. Ona je prišla meni, prvi put u životu sam zavedena", otkrila je Super Silva o novoj ljubavi, a njezina priznanja naišla su na osudu dobrog dijela javnosti. Silva je, naime, prije nekoliko tjedana izjavila kako se "zauvijek ostavlja pjevanja", a nakon toga je medije počela bombardirati informacijama o novoj ljubavi, navodno s namjerom da bude "prisutna na sceni" i eventualno si osigura pjevačku karijeru. "Želim samo normalan život", poručuje bivša (?) pjevačica zlonamjernicima.

Dorijan Klarić
Foto: Lana Vukičević

Vezano
Vijesti  |  Tagovi
  • Nema vezanih vijesti

Najpopularnije
Danas  |  Jučer  |  Tjedan

Najnovije