Uma Thurman: Ne želim govoriti ništa loše o svom bivšem mužu

Piše:
petak, 14.7.2006. 10:01
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

UMA THURMAN, zvijezda Kill Billa i Tarantinova muza, izjavila je za magazin "Parade" kako se osjeća rastrgana između obitelji i karijere.

"Shvatila sam da je svaka majka koja još i radi, superžena. Za većinu svijeta, neizbježno je da majka radi, ne toliko zbog ženske emancipacije, nego zbog emancipacije muškaraca da budu hranitelji obitelji." - rekla je 36-godišnja glumica.

Thurman se razvela od Ethana Hawka 2004. godine, nakon 6 godina braka. A s njime ima dvoje djece, Mayu - 8 godina i Levon - 4 godine.

O obitelji i svojem bivšem mužu prekrasna glumica kaže: "Imam odličnu karijeru i dvoje zdrave, prekrasne, pametne i zabavne djece. Mi smo nevjerojatno povezana trojka i zajedno se puno zabavljamo. Ja sam samo još jedna američka žena koja je bila u neispunjenom braku koji se raspao. Ne mogu sudjelovati u nijednoj kritici oca moje djece. Samo trebam čuvati mir. Mislim da je fer reći kako nikada nisam rekla ništa loše o njemu, niti ću sada početi. To bi bilo užasno za moju obitelj."

Uma je 1994. godine bila nominirana za Oskara zbog uloge u "Pulp Fiction". Njezin zadnji planetarno popularni film "Kill Bill" osvojio je publiku.

U najnovijem filmu "Moja bivša super djevojka" glumi ženskog superheroja koju ostavlja dotadašnji dečko. Ona se osvećuje koristeći svoje moći da bi mu život učinila što nepodnošljivijim.

N.Be.