Umjesto na Fani, Prijatelji životinja naletjeli na Vlatku

Piše:
subota, 15.3.2008. 21:18
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Umjesto na Fani, Prijatelji životinja naletjeli na Vlatku

PROSVJED Prijatelja životinja rastjerao je sa špice sve one tete koje su je i proslavile, a nije se pojavilo ni zaštitno lice kampanje, manekenka Fani Stipković. Ulogu zvijezde preuzela je upravo jedna od najvećih ljubiteljica krzna u Hrvatskoj, Vlatka Pokos, koja je sa cvijećem bezbrižno šetkala špicom. Odnosi s Prijateljima očito su se promijenili - prije nekoliko godina zamalo ih je prijavila zbog maltretiranja nakon što su ispod sad već "legendarnog" stana na Cvjetnom trgu preglasno očitovali o njezinim raskošnim bundama.

Kad smo već kod Vlatke, spomenimo i njezin novi pjevački uspjeh - prošla je u drugi krug izvođača za ovogodišnji Hrvatski radijski festival, pa postoji velika mogućnost da će i ove godine biti glavna zvijezda te glazbene manifestacije. Prošle je godine, naime, direktor Juraj Hrvačić nakon mukotrpnog lobiranja Vlatku doveo na Hvar, a novinari su se pomamili jer je to bilo njezino "prvo javno pojavljivanje" nakon što ju je Dikan Radeljak izbacio iz stana.

Špice su se danas držali uglavnom njezini stalni gosti - Srećko Vargek s nekom novom i mlađom Severinom te nerazdvojni Boris Mirković i Mario Mlinarić koji je, usput rečeno, u potrazi za poslom, s obzirom da je "Zabranjena ljubav" nakon četiri godine glumcima najavila kraj snimanja.

D.K.
Foto: S.G.F.