Umjesto Nataše Bebić u Farmi bosanska Paris Hilton

Piše:
četvrtak, 6.3.2008. 18:37
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Umjesto Nataše Bebić u Farmi bosanska Paris Hilton

BOSANSKA Paris Hilton a.k.a. Hana Hadžiavdagić će nakon sinoćnjeg prenemaganja i žvaljenja s Fuadom Backovićem na otvorenju kluba Toxic umjesto Nataše Bebić ući u karantenu, a potom i u Farmu Nove TV.

"Kraljica aerobika" Nataša Bebić nažalost ima nekih zdravstvenih problema pa neće biti u mogućnosti prisustvovati reality showu Farma (splitski novinari ogorčeni, navodno najavljuju bojkot), a vjerojatno najgora opcija kao njezina zamjena je upravo "bosanska Paris Hilton".

Hana želi svima pokazati kako zna s obje noge stajati na zemlji

"Druženje s nepoznatima, prirodna iskušenja, tj. teži život nego na koji sam navikla, moji su motivi ulaska. Želim da ljudi vide da nisam snob, nego obična djevojka koja s obje noge stoji čvrsto na zemlji", rekla je Hana koja, osim po parama koje joj mama i tata stavljaju svakog mjeseca na račun, nije po ama baš ničemu posebna i poznata.

Doduše, biti poznat po tome što na javnoj televiziji širiš novčanik i kupuješ toliko seljačke "opravice" da za njima ni Sandra Dabo ne bi posegnula, ili se pak za fotoobjektiv  na sve strane "žvaliti" sa Deenom, nije baš i nešto za pohvaliti se (možda Hana misli da jest).

Ah te "parishiltonovke"

Ali to je čini se ovakvim "parishiltonovkama" od bitnog značaja u životu, jer je na kraju krajeva i u Bosni "najbitnije-vidjeti-i-biti-viđen". A Hana je čini se krenula stopama holivudske plavuše, međutim, takve poput Hane nikako da shvate da ipak treba živjeti u Hollywoodu da bi bio dio tog svijeta, a ne u Bosni, ili pak imati milijune dolara u novčaniku, a ne pokoji penez za čizme koje izgledaju jeftinije od plesačice iz Malnarove Noćne more. Show Farma kreće u nedjelju 9.ožujka u 20 sati.

L.V.
Foto: G.P.