Usher stalno gladan seksa

Piše:
četvrtak, 25.3.2004. 12:13
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Usher stalno gladan seksa TAMNOPUTI pjevač sam priznaje kako koristi slavu i bogatstvo da bi brojne obožavateljice odveo u krevet, a otkrilo se da s jednom od njih ima i tromjesečnog sina.

Tko zna kako je Rozonda "Chilli" Thomas uspjela s tako nevjernim dečkom izdržati pune tri godine, ali napokon joj je prekipjelo pa ga je nogirala.

Usher tvrdi da je "seksoholičar" i već se budi sa željom vođenja ljubavi s kojom noću odlazi u krevet, po mogućnosti s novom ljubavnicom.

Objašnjava da nije nikakav seksualni manijak, već samo ima "velike potrebe" koje su nastale kada je imao 15 godina i došao pod okrilje velikog zavodnika P Diddya.

Trenutno ima novi hit "Yeah" na vrhovima svjetskih top listi u kojem otvoreno pjeva o svom neželjenom sinu i raskidu s Rozondom.

Jasno je da će mu biti teško naći stalnu djevojku,ali obećava da će kada nađe "onu pravu" potražiti pomoć u rješavanju ovisnosti o seksu.

Nedavno je nastupio u novom spotu "Naughty Girl" popularne Beyonce koja ga je proglasila "divnom osobom", a nije poznato da li je i nju pokušao osvojiti.