Uskoro na Internetu i drugi pornić s Paris Hilton?

Piše:
nedjelja, 15.8.2004. 17:33
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Uskoro na Internetu i drugi pornić s Paris Hilton?

AMERIČKA bogatašica Paris Hilton koja je, uz Pamelu Anderson, pokrenula trend objavljivanja privatnih porno snimki na Internetu, mogla bi se ponovo naći u toj ulozi.

Naime, kako javlja News of the World, iz njezine vile u Los Angelesu ukraden je laptop na čijem se hard disku nalazila snimka seksualnog odnosa Paris i Nicka Cartera, pjevača boy banda Backstreet Boys.

Prošlog je tjedna izvršena provala u kuću Paris Hilton u Los Angelesu, a policija je rekla kako je uz nakit ukraden i laptop, te kako je provala izvršena uz upotrebu duplikata ključeva od kuće.

Paris, inače nasljednica čuvenog lanca hotela Hilton, svojevremeno je ušla pravnu bitku oko prava na prvotnu seks vrpcu, koju je snimio i objavio njezin tadašnji dečko Rick Salomon. Nedavno je ipak pristala na prodaju te vrpce prikladno nazvane "One night in Paris", ali pod uvjetom da se i njoj isplati njezin dio.

Paris je dosad na prvoj snimci zaradila oko 400,000 dolara, ali tvrdi kako je sve novce uplatila u dobrotvorne svrhe.

Zlobnici već nagađaju da je popularnost američke milijunašice počela opadati, pa je odlučila pribjeći onome što joj ide najbolje - snimanju i objavljivanju amaterskih pornića.