Uspješno okončan varaždinski streetrace

Piše:
srijeda, 12.7.2006. 22:26
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Uspješno okončan varaždinski streetrace

PRED gotovo 15.000 posjetitelja ovog je vikenda uspješno okončan posljednji, treći po redu streetrace pred gotovo dvomjesečnu ljetnu stanku.

Unatoč velikoj vrućini natjecatelji su postizali odlična vremena, a konačno su "proradile" i Honde austrijskih gostiju.

Pobjednik najbrže klase u oba dana bio je Nermin Balkić iz Austrije u Hondi NSX, dok je najbolje vrijeme ostvario Edi Grubelič iz Slovenije u Audiju RS2, s ostvarenim vremenom 11,522 s. Njega su u stopu pratili miljenici publike,  Davor Krilčić u VW Golfu s vremenom 11,578 s i Dario Ljubičić u Zastavi 750 s neznatno lošijim vremenom.

Sportska sreća konačno je bila naklonjena i natjecateljima iz našeg CPL Overdrive Index.hr Team-a, koji su punim sjajem zablistali u nedjelju kad je Davor Jurišić s Puntom GT osvojio treće mjesto.

Sve u svemu, ovaj streetrace ostat će upamćen po brojnim natjecateljima iz šire regije (Bosna i Hercegovina, Srbija, Slovenija, Austrija), ali i novim sadržajima. Osim uvijek atraktivnog izbora za Miss organizatori su u petak navečer priredili Race Party u Rock Art Caffe-u te Sexy Car Wash koji je izazvao velik interes.

Završetkom varaždinskog streetrace započinje ljetna pauza koja će potrajati do kraja kolovoza za kada je zakazano finale sezone u Rijeci, na stazi sportskog aerodroma Grobnik. Tijekom ljeta biti će organiziran event pod nazivom Maxi Tuning street show u sklopu kojeg se održavaju natjecanja u kategorijama EMMA race, DMC i dbDrag. Prvo izdanje održat će se 22. srpnja u Karlovcu.

Tekst: M.N.
Foto (naslovna):Kris
Foto (tekst):
402streetrace