Vanja Rupena u bikiniju na plaži liže sladoled i uživa

Vanja Rupena u bikiniju na plaži liže sladoled i uživa

VANJA RUPENA svojeg je "macho" muškarca već pronašla - na prekrasnoj plaži u Pakoštanima Miss Hrvatske iz 1996. godine snimila je reklamu za Ledov sladoled Macho, te unatoč vjetru i niskim temperaturama, pokazala kako je prava profesionalka - sladoled je odlizala do kraja i pri tom izgledala zaista zanosno.

Manekenka sa stalnim prebivalištem u Milanu nostalgiju za rodnom Hrvatskom i Istrom s godinama osjeća sve jače i jače, te se nada voditeljskom aranžmanu na nekoj od hrvatskih televizija. Manekenka koja je Pakoštane posjetila prvi puta u životu ljepotom bisera južnog Jadrana se oduševila. "Ovdje je prekrasno, i more i priroda, sve mi se jako sviđa", uvijek skromna i vesela Vanja je komentirala. Odala nam je i da je svojeg muškarca već našla i da priželjkuje udaju. "Već sam u tridesetoj, mogla bih se uskoro udati, zašto ne?", rekla je i dodala kako joj je neizmjerno drago što je Ledo upravo nju izabrao za zaštitno lice, jer je kao djevojčica bila luda za njihovim sladoledima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vanjinu prisutnost u hrvatskim medijima aktualizirao je voditeljski angažman koji je ovoj ljepotici dodijeljen na Hrvatskom radijskom festivalu, ali Vanja se, na žalost mnogih, ovih dana ipak vraća u Milano, gdje će provesti dio godišnjeg odmora, nakon čega slijedi povratak u rodnu Istru na "nešto duži" odmor. Vanju su paparazzi snimili i u romantičnoj šetnji Zadrom, gdje je u jednoj ruci sa sladoledom, a u drugoj s dečkom Raffaelom razgledavala izloge i uživala u još jednom romantičnom jutru.

V.V.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara