Tekst se nastavlja ispod oglasa
Francuski kuhar Alain Ducasse, japanski kuhar Yoshihiro Murata i Španjolac Ferran Adria, velika imena svjetske gastronomije okupili su se u Le Havreu na festivalu predstavljenom kao "ilustracija inventivnosti kuhinje s početka 21. stoljeća".
"Želimo pokazati što je to "mlada kuhinja" i što je nova generacija kuhara koji se pojavljuju u Francuskoj i inozemstvu", objasnio je Luc Dubanchet, osnivač festivala i urednik gastronomskog mjesečnika "Omnivore".
Festival, nazvan "Omnivore food festival" ili Off, koji je okupio preko 800 osoba od kojih je 30-ak kuhara iz cijelog svijeta, završio je u utorak nakon dva dana razmjene recepata, demonstracija različitih specijaliteta i priprema.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
(Hina) xbis ysd
"Želimo pokazati što je to "mlada kuhinja" i što je nova generacija kuhara koji se pojavljuju u Francuskoj i inozemstvu", objasnio je Luc Dubanchet, osnivač festivala i urednik gastronomskog mjesečnika "Omnivore".
Festival, nazvan "Omnivore food festival" ili Off, koji je okupio preko 800 osoba od kojih je 30-ak kuhara iz cijelog svijeta, završio je u utorak nakon dva dana razmjene recepata, demonstracija različitih specijaliteta i priprema.
(Hina) xbis ysd
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Tražimo sadržaj koji
bi Vas mogao zanimati
bi Vas mogao zanimati
Izdvojeno
Pročitajte još
Učitavanje komentara
Tražimo sadržaj koji
bi Vas mogao zanimati
bi Vas mogao zanimati