Velika imena svjetske gastronomije brane inventivnost

Francuski kuhar Alain Ducasse, japanski kuhar Yoshihiro Murata i Španjolac Ferran Adria, velika imena svjetske gastronomije okupili su se u Le Havreu na festivalu predstavljenom kao "ilustracija inventivnosti kuhinje s početka 21. stoljeća".

"Želimo pokazati što je to "mlada kuhinja" i što je nova generacija kuhara koji se pojavljuju u Francuskoj i inozemstvu", objasnio je Luc Dubanchet, osnivač festivala i urednik gastronomskog mjesečnika "Omnivore".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Festival, nazvan "Omnivore food festival" ili Off, koji je okupio preko 800 osoba od kojih je 30-ak kuhara iz cijelog svijeta, završio je u utorak nakon dva dana razmjene recepata, demonstracija različitih specijaliteta i priprema.

(Hina) xbis ysd

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara