Victoria Beckham: Moj brak nije poslovni sporazum

Piše:
ponedjeljak, 24.5.2004. 13:30
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Victoria Beckham: Moj brak nije poslovni sporazum BOGATA šminkerica odlučila je otvoriti srce ženskom magazinu "Marie Claire" uz naslovnicu u novoj seksi pozi kakve očito ne smetaju njenom suprugu Davidu.

Ogorčena šaputanjima da je nakon otkrivanja seksi afere slavnog nogometaša s nekoliko ljepotica sve oprostila nevjernom mužu jer ne želi ugroziti "marku Beckham" koja slavnom paru donosi ogromnu lovu od raznih reklamnih ugovora izjavila je "da za sav novac svijeta ne bi živjela nesretnom braku".

Ona je duboko uvjerena da je David nikada nije prevario i da su tvrdnje djevojaka da je spavao s njima samo sredstvo privlačenja pažnje i dobre zarade.

Objasnila je da David nije tip muškarca koji noću izlazi u klubove, opija se i hvata ženske jer više voli kod kuće gledati televizijske sapunice.

Tvrdi kako se dovoljno namučila u životu da bi zaradila novac i sada se napokon na miru može posvetiti djeci i suprugu.

Svoj nedavni humanitarni posjet Limi kojeg su tabloidi već nazvali "glumljenjem Majke Tereze" objasnila je suosjećanjem za siromašnu peruansku dječicu.

Njenoj popularnosti neće naškoditi dokumentarac koji je tom prilikom snimila BBC, a Victoria ovog ljeta izdaje novisingl "Mine For Real" dokazujući da se ipak ne namjerava odreći pjevačke karijere.