Victoria Beckham: Navodna ljubavnica obična je lažljiva krava

Piše:
utorak, 6.4.2004. 13:28
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Victoria Beckham: Navodna ljubavnica obična je lažljiva krava VICTORIA BECKHAM čvrsto je uvjerena da je njezin muž David nije prevario, ma što osumnjičenica za tu aferu ili Beckhamov bivši tjelohranitelj izjavljivali po novinama.

"Nije bilo nikakve afere", ustvrdila je "Posh Spice" u utorak tiražnom britanskom tabloidu Daily Mirroru.

Navodna ljubavnica Rebecca Loos "obična je lažljiva krava" koja Beckhamu samo želi uništiti ugled, strastveno je situaciju objasnila supruga Victoria. "Ta mu žena samo želi postaviti zamku", reče Victoria.

Nogometno-pjevački bračni par Beckham nakon medijske buke oko njegova preljuba demonstrirao je sklad i slogu pozirajući fotoreporterima u švicarskom zimovalištu.

Međutim, britanski tisak nije im baš povjerovao. "Victorijin osmijeh djeluje umjetno", analizira Mirror. Psihologinja Mo Shapiro u stručnom je mišljenju za Sun navela čak kako je Viktorijin osmijeh puka grimasa koja treba prikriti svu udaljenost bračnih partnera. "Čini se da se očajnički trudi zadržati ga. Dok ona u njega gleda ispunjena divljenjem, on joj se nije udostojio uputiti ni pogleda", argumentira Shapiro.

PR-stručnjak Max Clifford ocijenio je da tabloid News of the World od kojeg je priča o Davidovoj aferi potekla, nikad tu priču ne bi objavio da nije siguran u istinitost svojih optužbi. U protivnom bi ih odštetni zahtjevi uništili. "S velikom sam znatiželjom očekivao Beckhamovu izjavu", kaže Clifford i naglašava, "a on je izašavši napokon u javnost kazao samo da je priča smiješna, ali ne i netočna".

Supruga tenisača Grega Rusedskog, gospođa Lucy, opetovala je u javnosti kako je pravovremeno upozoravala Victoriu: kći nizozemskog diplomata pokušala se dokopati i njezinoga muža.