Victoria Beckham operacijom smanjila grudi

Piše:
petak, 30.5.2003. 12:43
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Victoria Beckham operacijom smanjila grudi TEK SE stišala "senzacija" oko Davidove frizure s pletenicama koju je brzo odbacio, a na pomolu je aferica oko njegove supruge koja je odbacila umetke koje je imala u prsima.

Ona je uvijek negirala svoju posjetu plastičnom kirurgu i povećanje grudiju silikonima, ali engleski tabloidi tvrde kako "slike ne lažu" i pokazuju njen izgled danas i prije godinu dana.

Dobro obaviještena "tajanstvena prijateljica" otkrila je novinarima kako je Victoria imala prvu operaciju od 10.000 funti prije četiri godine, a poznata je Davidova svađa iz tog vremena s jednim pijanim suigračem koji je primjetio da mu se supruga preko noći naglo "povećala".

Navodno je poznata šminkerica sada zaključila kako veće grudi ne odgovaraju njenom mršavom manekenskom izgledu pa je bez većih problema u kratkoj operaciji uklonila umetke.

Čini se da je Posh koja namjerava postići glazbenu i filmsku karijeru u Americi gadno pogriješila jer je poznato da Amerikanci luduju za ljepoticama iz "Playboya", poput Pamele Anderson, kojima su velike grudi glavni adut u karijeri.