Victoria Beckham protiv engleske kraljice

Piše:
srijeda, 3.12.2003. 17:06
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Victoria Beckham protiv engleske kraljice SUPRUGA najpopularnijeg nogometaša na svijetu koja upravo pokušava obnoviti svoju pjevačku karijeru dobit će ogromnu reklamu na engleskoj televiziji.

Televizijska postaja Channel 4 dosjetila se da bi mnogim gledateljima mogao biti dosadan kraljičin govor na Božić koji prenosi BBC 1 pa im pruža alternativu govorom poznate žene iz svijeta showbussinesa.

Prošle godine to je bila Sharon Osbourne koja je tom prilikom ispričala događaj kada je njen suprug posjetio kraljicu s lutkom Kermita na ramenu i komentirala "kako samo njen Ozzy može doći pred englesku kraljicu s je...nom žabom na ramenu".

Gledalo ju je 2,4 milijuna Engleza dok se za kraljicu ipak odlučila većina od 9,3 milijuna.

Tko zna koliko će gledatelja ovog Božića pred male ekrane privući Victoria, a već se zna da će govoriti o svojoj selidbi u Madrid, tračevima o rastavi braka i propagirati svoju novu singlicu koja izlazi na tržište upravo u to vrijeme.

Kraljica je nedavno nagradila njenog supruga ordenom viteza, a da i sama voli nogomet dokazala je udarajući loptu s nekim klincem pri posjetu jednoj vojnoj bazi.