Victoria Beckham šokirana na madridskom stadionu

Piše:
ponedjeljak, 26.4.2004. 14:38
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Victoria Beckham šokirana na madridskom stadionu

NAKON otkrivanja navodne nevjere njenog supruga s nekoliko djevojaka neomiljena šminkerica ne ispušta Davida iz vida, a sinoć je u Madridu pratila njegovu igru protiv Barcelone.

U društvu svojih sinova odjednom se zaprepastila kada se na dva ogromna ekrana stadiona Bernabeu, ispunjenog sa 75.000 navijača, pojavila reklama sa slikom navodne Beckhamove ljubavnice Sarah Marbeck popraćena najavom "malezijske seksi afere". Za Sarah se inače otkrilo da je bila skupo plaćena "djevojka za pratnju" bogataša, a s nogometašem je navodno imala vezu dok mu je supruga bila trudna.

Iako su u Kraljevskom klubu tvrdili da im se medijska buka oko Beckhama popela na vrh glave i da bi se on napokon trebao posvetiti samo nogometu, sada su sami za dobru lovu desetak puta prikazali reklamu tabloida i time sami još više razbuktali vatru.

Posramljena Victoria pravila se da ne vidi što pokazuju veliki ekrani, a kasnije ni njeno navijanje nije pomoglo njenom suprugu i skupo plaćenim kolegama da ne izgube od najvećeg rivala Barcelone. Šuška se da bi se Beckham već ove jeseni mogao vratiti u Englesku, u "Chelsea" ruskog tajkuna Abramovića koji za ogromnu lovu kupuju sve što vrijedi na nogometnom tržištu.