Video - Big Brother priredio tulum: Nemeš pjevao Marijani ljubavnu pjesmu, potom se rasplakao

KLJUČNI PODACI
  • Sinoć je Big Brother priredio stanarima tulum u kući
  • Neki su po prvi put zatulumarili
  • Soraja, Ema i Dragana posebno su se uredile
  • Marijana je bila depresivna jer ne može prisustvovati zabavi
Piše: B.M.
srijeda, 6.4.2011. 08:57
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Video - Big Brother priredio tulum: Nemeš pjevao Marijani ljubavnu pjesmu, potom se rasplakao

Foto: vb4.emotion.rs

SINOĆ je u Big Brother kući održan tulum, a tom prilikom su neki ukućani po prvi put zatulumarili. Soraja, Dragana i Ema su se za tu prigodu specijalno uredile. Stanarke su se dugo pripremale i veselo plesale u svojim haljinicama, štiklicama, prepune šljokica. Djevojke su bile vrlo izazovne pred svojim muškim ukućanima. Duško i Džorž veselo su plesali oko stanarki, a ubrzo im se pridružio i Nemeš. Horvat je, kao prava duša zabave, pokušao svojim plesom podignuti zabavu na viši nivo. Ubrzo je Duško postao ljubomoran pa je zatražio od Big Brothera da zamoli Horvata da ga nauči tako plesati.

Stanari "smetlišta" preko televizije su gledali događanja u kući, a bilo im je jako žao što nisu s ostalim stanarima. Lester, Nikola, Tamara i Bojana otišli su do ispovjedaonice gdje su molili Big Brothera da ih pusti na zabavu. Ipak, dobili su samo dopuštenje da naprave zabavu bez alkohola i glazbe, samo prateći događaje u glavnoj kući preko televizora. Samo su Radiša i Slavica veselo plesali, dok su ostali ukućani tužno sjedili i pratili zabavu. Najgore raspoložena bila je Marijana, koja je tužno i čeznutljivo promatrala Nemeša. Na njoj se vidjelo najveće žaljenje što nije na zabavi.


Ipak, malo kasnije, Nemeš ju je uveselio. Naime, šarmantni glazbenik cijelo vrijeme je bio odsutan i tužan, a kada je shvatio da ga na "smetlištu" gledaju, razveselio se i u toku pjesme koju je pjevao, napravio je rukama srce koje je posvetio Marijani. Kada su to vidjeli, svi su se stanari "smetlišta" oduševili i raznježili, a Marijana mu je istom mjerom uzvratila. Iako su razdvojeni, pronašli su način da malo umanje taj loš osjećaj. Nešto kasnije Nemeš se rasplakao jer je Big Brother pustio njegovu pjesmu, a kad su to vidjeli, stanari sa "smetlišta" su se također rasplakali. Marijana je kasnije ustvrdila da je očekuju papiri za razvod kada izađe iz kuće.