Video: Chris Lake rasplesao više od četiri tisuće razuzdanih partijanera

Piše:
subota, 9.8.2008. 22:18
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Video: Chris Lake rasplesao više od četiri tisuće razuzdanih partijanera

NAKON Erica Prydza i Joe. T. Vannellia jučer je treći dan Tuborg Green festa obilježila odlična svirka britanskoga house producenta Chrisa Lakea. Cijelo vrijeme komuniciravši s publikom, koja je brojala preko četiri tisuće razuzdanih partijanera, Chris Lake je tri sata svojim zaraznim ritmovima do transa dovodio razuzdane partijanere u Papayi. Naravno, atmosfera je usijanje dosegla s njegovim remiksevima Eurythmicsa i Prodigya, a na Tuborg Green beatu nije bilo osobe koja nije plesala.

Kao uvod sjajnom setu Chrisa Lakea nastupila je Narany, van pozornice svima znana kao Anita Đuzel, koje je na Green Beatu predstavila svoj novi album, snimljen u karipskom studiju Torstena Stenzela za koga znalci tvrde da je jedan od najboljih producenta na svijetu. Okružena bijelim i crnim anđelima, kroz nadrealnu koreografiju koja je Papayu na trenutak pretvorila u prostor van vremena, Naranya je publiku opčinila svojim ritmovima koja odvode u neke druge dimenzije.

Tuborg Green Beat danas će nastupom u Papayi zatvoriti Seamus Haji, veliki britanski producent i DJ iranskog podrijetla. Prošle godine postigao je značajan uspjeh u svijetu elektroničke glazbe kada je kao producent ušao u britanski top 10 s obradom pjesme "Last Night a DJ Saved My Life". Godine 2002. osnovao je izdavačku kuću Big Love koja je u međuvremenu postala sinonim za kvalitetna izdanja moderne plesne glazbe, promovirajući vocal house glazbu. Njegov posljednji remiks Rihannine pjesme "Umbrella" trenutno je jedan od najvećih svjetskih klupskih hitova. 

Više fotografija sa nastupa legendarnog Chris Lakea pogledajte u našoj Nightlife galeriji!

K.H.
Video: Danijel Tipura

Vezano
Vijesti  |  Tagovi

Najpopularnije
Danas  |  Jučer  |  Tjedan

Najnovije