Video: Farma zamrzila umišljenu kuharicu Josipu Pavičić

Piše:
četvrtak, 13.3.2008. 16:20
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Video: Farma zamrzila umišljenu kuharicu Josipu Pavičić

NAKON što je nekoliko dana inzistirala da bude jedina kuharica na Farmi, Josipa Pavičić Yo odustala je od te časne uloge i predala kuhaču, no ostali stanari njezinu promjenu filozofije nisu najbolje primili. Uslijedila je, naime, opća svađa, u kojoj je Deen Josipi rekao kako preozbiljno shvaća svoj posao, dok je Lupino stao na stranu sad već bivše kuharice, ističući kako cure od agilne Yo ne mogu doći do izražaja, pa su ljubomorne.

"Htjela bih se ispričati ako sam nekog povrijedila i uvrijedila, ali smatram da sam u pravu", rekla je Yo cimerima na Farmi nakon što su je napali na račun njezinog ponašanja u posljednjih nekoliko dana. Kako je odustala od kuhanja, Gazda Alen odlučio je da će se hranom odsad baviti Alex i Ivana, koje su za svoju prvu kulinarsku poslasticu odabrale grah.

Farmeri su za večeru dobili kruh i mast, što je neugodno iznenadilo Hanu, koja se proderala: "Ne mogu vjerovati da to jedete!". Ostali su je sudionici showa, očekivano, gledali kao razmaženu klinku, no pogled im se brzo preselio na krafne koje je na stol donijela Yo, valjda u namjeri da bar donekle popravi narušeni ugled među stanarima. "Nadam se da ćete brzo prestati spominjati moj lik i djelo", rekla je cimerima, dajući im tako do znanja da je upoznata s ogovaranjem za koje većina farmera jedva čeka priliku.

D.K.
Foto: Nova TV