Video: Harrison Ford za prašume trpi bolnu depilaciju prsa

Piše:
četvrtak, 22.5.2008. 15:39
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Video: Harrison Ford za prašume trpi bolnu depilaciju prsa

HARRISON FORD podvrgnuo se bolnoj depilaciji prsa, no 65-godišnji glumac nije postao metroseksualac koji slijedi najnoviji holivudski trend, već je to napravio kako bi podigao svijest o nestajanju šuma i utjecaju njihovog uništavanja na globalno zatopljenje. Video koji je snimio za udrugu Conservation International želi pokazati da svaka šuma koja se "uništi tamo boli nas ovdje".

U ovoj televizijskoj reklami, zvijezda filmova o Indiani Jonesu i nedavno proglašeni najbolji akcijski junak svih vremena, skinuo se u toples, sjeo na stolac i dopustio da mu kozmetičarka iščupa dlake sa grudi. Na njegovom se licu vidjelo kako ga je zbilja zaboljelo, nakon čega je upro pogled u kameru i rekao: "Svaki djelić kišne šume koji se uništi tamo nas boli ovdje". Harrison je inače predsjednik udruge Conservation International, vodećeg svjetskog odbora za očuvanje okoliša i već dugi niz godina svoju slavu koristi kako bi upozorio na problem globalnog zatopljavanja i uništavanje prirodnih dobara.

"Bio sam na snimanju reklame i gledao sam Forda cijelo vrijeme. Kada su mu počupali dlake sa grudi to ga je jako zaboljelo i to se na videu jasno vidi, ta scena nije glumljena i to je bila njegova prirodna reakcija", rekao je član udruge Conservation International, Peter Seligmann.

Ford se trenutno nalazi u Cannesu gdje za vrijeme filmskog festivala promovira svoj posljednji film, četvrti nastavak filma o slavnom arheologu Indiani Jonesu na čije se snimanje čekalo 19 godina. "Indiana Jones i Kraljevstvo kristalne Lubanje" svoju je premijeru imao u nedjelju, a ovo je još jedan u nizu filmskih uspjeha redatelja Stevena Spielberga i scenarista Georgea Lucasa.

K.H.