Video: Marko Tolja postao novi Indexov estradni bloger!

Piše:
subota, 1.3.2008. 03:07
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Video: Marko Tolja postao novi Indexov estradni bloger!

RIJEČKI pjevač nedavno je izdao debitantski album, nastupa i obožavateljica ima sve više, a večeras je na Blogeru krenuo njegov službeni blog na adresi markotolja.bloger.hr, mjestu na kojem će pisati o planovima, dojmovima i, kaže, "svemu što mu padne na pamet". Marko Tolja se zbog poslovnih obaveza nedavno preselio u metropolu, što je, uz pokretanje bloga, bio sasvim dovoljan razlog da ga prošetamo zagrebačkom špicom i uputimo u njezine "zakonitosti".

"Nisam dosad vodio blog, ali mi se to učinilo jako zanimljivim. Čujem uglavnom pozitivne reakcije na tu vrstu komunikacije i jedva čekam da sve to krene", rekao nam je Marko Tolja u šetnji zagrebačkom špicom.

"U Rijeci nema mjesta na kojem svi šetkaju i pokazuju nove naočale, a ovo sam dosad vidio samo na televiziji", kroz smijeh je prokomentirao "stanje" na Cvjetnom trgu, a mi smo mu pokazali glavne "punktove" i upoznali ga s jednim uličnim sviračem kojem se može obratiti krene li mu karijera neželjenim smjerom.

To se, sudeći po reakcijama na njegov debitantski album "Stare dobre stvari", neće dogoditi. Publika i kritika oduševljene su kombinacijom swinga, jazza i drugih srodnih pravaca koje Marko uspješno kombinira u svojim pjesmama, od kojih je dobar dio autorski. Nastup na prošlogodišnjoj Dori s pjesmom "Deja Vu" donio mu je prve simpatije publike, a 23-godišnji pjevač dokazuje se na brojnim samostalnim koncertima diljem Hrvatske, ali i kao gost poznatijih i iskusnijih kolega.

U video prilogu možete vidjeti kako se snašao u metropoli, a kako zvuči uživo, možete se uvjeriti već u srijedu, 5. ožujka, kad će održati veliki koncert u riječkoj Stereo dvorani. "Za razliku od koncerta na Gradini, u orkestru sad imamo i gudače. Malo me frka jer je najteže pjevati u svom gradu, a i po prvi ću put izvoditi pjesme s albuma", najavljuje Marko i poziva da mu se javite na njegovom novom službenom blogu!

Dorijan Klarić