Video: "Friday" je bez premca najgora pjesma ikad, pjeva je bogata trinaestogodišnjakinja

KLJUČNI PODACI
  • Mlada Rebecca Black postala je popularna preko noći
  • Nedavno je na Youtubeu objavila svoj singl nazvan "Friday"
  • Kompjuterski obrađen glas i kriminalno loši stihovi samo su neke od mana ovog užasnog uratka
Piše: B.M.
nedjelja, 20.3.2011. 12:40
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Video: "Friday" je bez premca najgora pjesma ikad, pjeva je bogata trinaestogodišnjakinja

Screenshoot: Youtube

PONEKAD stvarno nije jasno zašto se djeca od trinaest godina na silu žele proslaviti svojim glazbenim (ne)talentom, ali netko bi ih u tome trebao spriječiti. Posljednji primjer doslovno preko noći stečene slave je mlada Rebecca Black. Djevojka ima trinaest godina, ide u školu, a nedavno je na Youtubeu objavila svoj singl, nazvan "Friday". Pogađate, Rebecca je opjevala svoj omiljeni dan u tjednu jer je tada gotova škola.

Naišla je na izrazito negativne kritike, a kako i ne bi, kad je pjesma zaista najgore što ste u životu čuli. Osim kompjuterski obrađenog glasa na kojem joj ne bi pozavidio i Will.I.Am, djevojka pjeva i kriminalno loše stihove. "Jučer je bio četvrtak, danas je petak, sutra je subota, a nedjelja dolazi poslije", pjevuši mlađahna Rebecca. Iako je loša, djevojčica se proslavila preko noći, a svi u Hollywoodu znaju za nju.

Ona je sretna, unatoč kritikama, jer je slavna i jer mnogi talentirani ljudi znaju njezine stihove. Ukoliko vam ništa nije jasno, ne brinite, za sve postoji logično objašnjenje. Naime, pjesmu su za Rebeccu napisali u tvrtki Ark Music Factory. Inače, to je holivudska tvrtka koja nudi bogatim roditeljima priliku da njihovu djecu pretvori u pop zvijezde i to sve za oko dvije tisuće dolara po pjesmi. Nadajmo se da su shvatili da bi bilo dobro djevojčicu usmjeriti prema nečem drugom ili potražiti nekog drugog za suradnju.