Video: Tomečak i Pokrivač nosili reviju, Leko ih slikao iz publike: To da suigračima pošaljem MMS

KLJUČNI PODACI
  • Tomečak i Pokrivač nosili su reviju na Danima vjenčanja
  • Priznali su da su imali tremu
  • Tomečak je priznao kako mu je lakše igrati nogomet nego hodati po pisti
  • Leko ih je bodrio iz publike s Ivom
Piše: T.M.
subota, 1.10.2011. 14:07
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Video: Tomečak i Pokrivač nosili reviju, Leko ih slikao iz publike: To da suigračima pošaljem MMS

Foto: Goran Perešin/Index

U PETAK navečer dečki iz Dinama prošetali su pistom u svadbenim odjelima u svrhu GALA humanitarne večeri koja se održala u sklopu 8. Dana vjenčanja u Zagrebu. Dečki su imali malu tremu, ali gledatelji im na tome nisu zamjerili. Dapače, mladi Dinamovci izazvali su simpatije okupljenih, a posebno ženskog djela publike.

U izjavi za Index, Pokrivač nam je priznao: "Ovo nam je prvi puta da radimo tako nešto. Odazvali smo iz humanitarnih razloga i ako nas opet budu zvali, opet ćemo to napraviti. Bila nas je trema, a valjda će sljedeći puta biti manja".



Ivan Tomečak je također priznao da mu je bila trema te nam na pitanje je li lakše igrati nogomet ili hodati po pisti rekao: "Bila je veća trema izaći pred okupljene ovdje nego istrčati pred publiku od 30.000 ljudi na stadionu. Lakše mi je igrati nogomet, drugačije je to".


Iz publike ih je bodrio kolega Jerko Leko u pratnji djevojke Ive. Na pitanje hoće li fotografije koje je slikao mobitelom dok su kolege hodale pistom završiti na internetu, rekao nam je: "Nemamo Facebook, ali ćemo ih iskoristiti za slanje MMS-ova našim suigračima da se malo zezamo. Dečki su bili super", rekao je Jerko. Iva se nadovezala kazavši: "Mi smo večeras prvenstveno došli ovdje kako bi njih podržali". Naime, dok su Ivan i Nikola bili na pisti Jerko nije ispuštao mobitel iz ruku, a u nekoliko navrata on i Tomečak su se pozdravljali i mahali.