Vjenčali se Hari Mata Hari i Jasminka Istuk

Piše:
nedjelja, 14.2.2010. 12:55
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Vjenčali se Hari Mata Hari i Jasminka Istuk

Tekst: B.M.
Foto: Igor Sambolec/Cropix

JUČER se u Osijeku pjevač Hari Varešanović vjenčao sa svojom dugogodišnjom djevojkom Jasminom Istuk, koja je rođena Osječanka. Vjenčanje je, uz prisustvo svjedoka, održano u zgradi gradskoj vijećnici oko šest sati poslijepodne. Iako se Hari svim silama trudio ovaj događaj sačuvati od medija, fotografiran je kako u pratnji tri mlade dame ulazi u vijećnicu nekoliko minuta prije nego što je vjenčanje bilo zakazano.

Hari je toliko inzistirao na tajnosti da njegova supruga Jasmina nije stigla s njim, već nekoliko minuta ranije. Kad je pjevač shvatio da su fotografi prisutni te da ipak neće uspjeti cijeli događaj sačuvati u privatnosti, burno je reagirao tražeći da se njega i Jasminu ne fotografira.

Jasminka i Hari u vezi su već petnaest godina, a ovo im je drugi brak te oboje imaju djecu iz prethodnih veza. Par se navodno prije nekoliko dana vjenčao i šerijatski u Sarajevu. Osim što se u Osijeku sinoć vjenčao, Hari će večeras nastupiti u sportskoj dvorani Gradski vrt, povodom dana zaljubljenih.