Winona Ryder snimat će film s Milošom Formanom

Piše:
srijeda, 9.7.2003. 13:26
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Winona Ryder snimat će film s Milošom Formanom AMERIČKA glumica Winona Ryder glumit će zajedno sa Seanom Conneryjem u novom filmu redatelja Miloša Formana, što je jedna od njezinih prvih uloga nakon što je u studenom osuđena za krađu, piše u utorak specijalizirani tisak.

Winona Ryder (31) glumit će u "Embersu", prilagodbi romana mađarskog pisca Sandora Maraija iz 1942., a snimanje će početi u listopadu u Pragu, piše Daily Variety.

Bit će to jedna od prvih uloga glumice nakon njezina suđenja u Los Angelesu koje su glasila pratila s iznimnom pozornošću.

Početkom godine već je glumila u komediji "Eulogy", koju je napisao i režirao Michael Clancy.

"Embers" je priča o dva muškarca zaljubljena u istu ženu - Ryder - koji su izgubili vezu i susreću se nakon četrdeset godina.

Winona Ryder je glumila u više od trideset filmova, među kojima i u "Jeseni u New Yorku", "Prekinutoj mladosti", "Dobu nevinosti" i "Edwardu škarorukom".

Dana 6. prosinca osuđena je na 480 sati društveno korisnog rada i na kaznu od deset tisuća dolara zbog krađe nekoliko komada odjevnih predmeta i galanterije u elitnoj trgovini na Beverly Hillsu, u vrijednosti od 5500 tisuća dolara.

(Hina) vrad bnš