Za Bosance i Hercegovce je Claudia glavni favorit na Euroviziji

Piše:
četvrtak, 15.5.2003. 17:34
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Za Bosance i Hercegovce je Claudia glavni favorit na Euroviziji

PREMA glasanju provedenom na bosansko-hercegovačkim stranicama o izboru za Eurosong, koji će se održati za devet dana u Rigi, najviše glasova dobila je upravo hrvatska predstavnica Claudia i njezina pjesma "Više nisam tvoja".

Nakon tri dana glasanja na stranicama www.Pincom.info/Eurosong, dakle devet dana prije početka samog natjecanja, vodi naša predstavnica Claudia s 408 glasova, a druga je bosanskohercegovačka pjevačica Mija Martina s pjesmom "Ne brini", koja je dobila 368 glasova.

Vjerojatno najveći favorit ovogodišnjeg Eurosonga, ruske "lezbijke" t.A.T.u. s pjesmom "Ne ver, ne boisya", nalaze se na trećem mjestu s 290 glasova.

Iako je Claudia, ako je suditi prema stanju na kladionici u Rigi kao i prema glasanju na stranicama Pincom.info-a, jedan od favorita ovogodišnje Eurovizije, nitko se u Hrvatskoj nije sjetio napraviti web site o ovogodišnjem izboru za Eurosong.

No, zato su se naši bosansko-hercegovački susjedi potrudili i napravili vrlo dobar mini-site www.Pincom.info/Eurosong, na kojem uz opće informacije o svakom kandidatu možete poslušati cijelu pjesmu te pogledati spot.

Zahvaljujući Pincom.info-u, otkrili smo austrijskog kandidata za Eurosong, Alfa Poiera. Nažalost, nemamo riječi kojima bismo opisali njegov nastup, ali gotovo smo sigurni da nešto tako (glupo) još niste vidjeli.