Zaljubljena Belinda Bedeković snima autobiografski film

Piše:
utorak, 18.3.2008. 14:00
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Zaljubljena Belinda Bedeković snima autobiografski film

BELINDA BEDEKOVIĆ, odnosno "najbrži prst na klavijaturama koju je Sacha Baron Cohen otkrio surfajući internetom", ovih dana vrijeme provodi razgovarajući s nekim domaćim i stranim filmskim producentima o snimanju njezinog prvog autobiografskog filma radnog naslova "Preko trnja do zvijezda".

"Kad ste me uslikali, baš sam sjedila u foajeu hotela Dubrovnik s jednim od filmskih producenata i razgovarala o filmu u kojem je fabularna okosnica moja glazbena karijera", rekla nam je Belinda koja trenutačno "toliko radi da nema vremena za poštenu šetnju u prirodi".

"Živim s čovjekom u kojeg nisam zaljubljena već ga volim"

"Iako dolazi proljeće i svi su zaljubljive prirode, moram priznati kako vrijeme na mene nema baš nekog utjecaja. Roditi definitivno ne planiram, a što se moje ljubavi tiče, u vezi sam i živim s jednim čovjekom u kojega nisam zaljubljena, već ga jako volim", priznala je Belinda koja je na pitanje o skorašnjoj udaji odgovorila kako "planovi postoje, te da je samo pitanje vremena kada će se to realizirati".

Špicom se šetala i 36-godišnja glumica i Unicefova ambasadorica dobre volje Bojana Gregorić Vejzović sa sinom Raulom, koji će za koji dan proslaviti drugi rođendan. Na pitanje kako uspijeva uskladiti poslovni i privatni život Bojana odgovara kako "nije uvijek lako i da se to najbolje vidi po njezinim podočnjacima". Osim što glumi u nekoliko Gavellinih predstava, Bojana se nedavno pojavila u ulozi manekenke na Liscinoj reviji donjeg rublja, a publiku je još jednom "bacila na koljena" sa seksepilnom zanosnom baletnom figurom.

L.V.
Foto: Index