Zanosne Halle i Sharon na premijeri filma "Catwoman"

Piše:
srijeda, 21.7.2004. 19:56
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Zanosne Halle i Sharon na premijeri filma "Catwoman"

IAKO su u filmu "Catwoman" najljuće suparnice, na premijeri filma održanoj u Los Angelesu Halle Berry i Sharon Stone stajale su zagrljene, ometane isključivo uzdasima okupljenih muškaraca.

Odjevena u šarenu haljinu Roberta Cavalla, Halle je uzvanicima, novinarima i okupljenim znatiželjnicima još jednom dokazala zbog čega ju smatraju najljepšom ženom Holywooda. Glavna glumica u filmu "Catwoman" na premijeri je izgledala svježe i ženstveno, a prisutni su komentirali kako je njezina ljepota gotovo nezemaljska.

Sharon Stone, još jedna čuvena holywoodska ljepotica, spremno je odgovarala na novinarska pitanja o nastavku kultnog trilera "Sirove strasti". Super-inteligentna glumica producentima je dala popis muških glumaca koje smatra prihvatljivima za glavnu mušku ulogu, piše USA Today.

No, na pitanje misli li i u nastavku filma ponoviti čuvenu scenu iz "Sirovih strasti", u kojoj Catherine Tramell pred sobom punom policajaca prekriži noge pri čemu se vidi da ne nosi gaćice, Sharon je odgovorila: "Mislim da je taj trik bio za jednokratnu upotrebu. Ovaj put ćemo potražiti nove načine da napravimo film još napetijim."

Premijeru filma "Catwoman" nije propustila američka teniska zvijezda Venus Williams, baš kao ni rapper Snoop Doggy Dogg. Oboje su okupljenim novinarima komentirali izgled Halle Berry, naravno koristeći samo superlative.

Pogled na dolje priloženu fotografiju vjerojatno će i vas natjerati da se složite s Venus i Snoopom.