Završen londonski tjedan mode, glavna zvijezda Paris Hilton

Završen londonski tjedan mode, glavna zvijezda Paris Hilton

LONDONSKI tjedan mode prepoznatljiv je po tome što svake godine obiluje raznolikošću. Nepoznatiji dizajneri kao Michiko Koshino, Ashley Ishram i Manish Arora, koji se žele afirmirati i biti primjećeni privlačili su pažnju neobičnim, ekscentričnim kreacijama kombinirajući "živčane" boje, šarene uzorke i maštovit make-up.

Istovremeno, već proslavljeni dizajneri Julien Macdonald, Paul Smith, Amanda Wakeley i Antoni&Alison nisu previše eksperimentirali u svojim kolekcijama za jesen/zimu 2006, te su prikazali kreacije koje odlikuje nosivost i praktičnost. Njihove kolekcije žene mogu nositi i izvan modnih pista.

Posebnu pozornost privukla je kolekcija Julien MacDonalda u čijim se kreacijama na reviji prošetala Paris Hilton. Otvorila je reviju u srebrnoj haljini optočenoj dijamantima, koje obožava, drugi put je izašla na pistu u minijaturnoj zlatnoj suknji, a trećim, zadnjim izlaskom u vjenčanici očarala je prisutne.

Po tko zna koji put, Paris je pokazala da je majstor u privlačenju pažnje, a Julien MacDonald je tu njezinu vrlinu iskoristio za promociju svoje kolekcije.

Oduševljen, nahvalio je Paris riječima: "Ona je nevjerojatna žena, presretan sam što je pristala nositi moje kreacije, žene žele biti kao ona jer je mlada, uzbudljiva i nije je strah raditi što želi".

B.V.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara