Ženi se "okorjeli neženja" Chris Noth

Piše:
ponedjeljak, 5.10.2009. 15:53
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Ženi se "okorjeli neženja" Chris Noth

Tekst: V.V.
Foto: JLP

OKORJELI "neženja" za kojem su uzdisale žene diljem svijeta, a među njima i Carrie Bradshaw, zaprosio je svoju dugogodišnju djevojku, bivšu konobaricu Taru Wilson. Chris Noth i Wilson su se upoznali u baru u kojem je ona radila, a u vezi su posljednjih pet godina. U međuvremenu su dobili i dvogodišnjeg sina Oriona, a ovih dana, priznaje stari zavodnik, Tara ga vodi pred oltar, konačno.

Chris Noth, koji je prije tri tjedna demantirao da je kupio zaručnički prsten i da se ženi, ovu informaciju novinarima je ipak jučer potvrdio tijekom intervjua koji se održavao u njegovom londonskom Once Upon A Tea Cup baru, "bratu" onog u kojem su se Tara i Chris upoznali.

Chris Noth, koji je nastupio u mnogim filmskim i televizijskim ulogama, svjetsku slavu i status seks simbola stekao je tek ulogom neuhvatljivog Face u seriji "Seks i grad", koja je kasnije dobila i svoju filmsku inačicu u kojoj se iskusni šarmer "got Carried away" te završio ispred oltara. Međutim, šuška se ne zadugo, jer, koliko se scenaristi i producenti trudili sakriti radnju filma "Seks i grad 2", sve su češće glasine da će brak i idila Carrie Bradshaw i muškarca kojem je posvećeno pola desetljeća njezinog života trajati kraće od obuvanja štikli.