Zeta Jones u kući strave i užasa

Piše:
ponedjeljak, 26.4.2004. 15:44
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Zeta Jones u kući strave i užasa

POPULARNA glumica požalila se novinarima da su joj radnici prilikom renoviranja vile koju je kupila u Južnom Walesu priredili pravi horor jer stalno nešto ne štima.

Supruga slavnog Michaela Douglasa pokupila je za fotke s njihovog vjenčanja od magazina OK milijun funti pa je morala dodati još 300.000 da bi kupila vilu u kojoj želi biti s obitelji kada dođe u rodni kraj.

U novoj vili će stalno živjeti njeni roditelji kojima je ipak zabranila da prodaju staru kuću u kojojoj je ona provela djetinjstvo s braćom. Kod uređenja kuće pokazali su se problemi s premalom garažom u koji ne stane Jaguar koji je kupila ocu.

Vrata i prozori koje je naručila iz Amerike ne odgovaraju za ovu kuću pa ih je morala vratiti, a kako joj se nisu sviđali ni radijatori radnici moraju raskopati sve podove kako bi uveli podno grijanje.

Iako pri renoviranju s jedne strane ne žali novac, tabloidi su zabilježili da je za kuhinju i policu kupila razni namještaj i zavjese po sniženim cijenama na rasprodaji u robnoj kući.

Zetu večeras možete gledati u izvrsnom glazbenom filmu "Chicago" na NOVOJ TV u kojem se dokazala kao odlična pjevačica i plesačica.