Znaju li na HTV-u za Internet?

Piše:
petak, 22.8.2003. 15:27
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Znaju li na HTV-u za Internet?

NAŠA javna televizija željela se isprsiti pred gledateljima direktnim prijenosom koncerta Rolling Stonesa iz Amsterdama, ali je u kući na Prisavlju nastala panika kada prijenosa nije bilo.

Privremeni urednik glazbenog programa Aleksandar Kostadinov, koji se inače proslavio "duhovitim" komentarima Eurosonga, izjavio je novinarima da "zasad samo znamo
da u zadnjem trenutku s ugovorom između EBU-a i menadžmenta Stonesa nešto nije bilo u redu tako da koncert čak nije ni snimljen".

Koncert nije mogao biti snimljen jer uopće nije održan, a Aco nastavlja "kako ne zna niti za jedan sličan slučaj u kojem bi eurovizijski prijenos bio otkazan dan prije održavanja".

Da je privremeni urednik ili netko iz njegove vrijedne redakcije bar malo provirio na neku internet stranicu s vijestima, lako je mogao saznati da je koncert u amsterdamskoj Areni otkazan jer je Mick Jagger iznenada dobio upalu grla pa su mu liječnici savjetovali da čuva glas.

Stonesi su se ispričali svima koji su kupili ulaznice i obećali da će u jesen pred njima održati "najluđi koncert koji mogu zamisliti". Ispriku jedino nisu poslali HTV-u pa tamo još vlada atmosfera u stilu uzrečice "hebe lud zbunjenog".