Zrinka Cvitešić na pitanje kako ljubav ukazala na svoje sretno lice: Je li vidite?

KLJUČNI PODACI
  • Zrinka je ljubiteljica Roberta Severa
  • Ljubav joj naprosto cvjeta
  • Komentirala je situaciju u modi, ali i na filmu
  • Nada se boljim vremenima
  • U Americi joj je bilo odlično
Piše: B.M.
nedjelja, 13.3.2011. 09:36
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Zrinka Cvitešić na pitanje kako ljubav ukazala na svoje sretno lice: Je li vidite?

Foto: Borna Čavrag/Index

PRELIJEPA glumica Zrinka Cvitešić sinoć je posjetila drugu večer Fashion.hr-a. Ljubiteljica Roberta Severa za Index je komentirala situaciju u modi, ali i kulturi te nam otkrila kako ljubav s Hrvojem Rupčićem naprosto cvjeta. "Došla sam zbog Roberta Severa. Mislim da općenito nešto što se mora reći je to da se dizajneri bore s vjetrenjačama i da su don Quijoti što se mene tiče. Kad ljudi nemaju novaca, prvo što nadrlja je moda jer se bez toga može preživjeti. I kultura nastrada, i bez toga se može. Svaka čast svima", rekla je glumica.

Kao što je rekla, Zrinka smatra i da je situacija na filmskoj te kazališnoj sceni dosta teška. "Situacija je dosta teška, tek se sada osjećaju posljedice recesijske krize. Vratila sam se iz Amerike, i tamo je teško, isto kao i u Europi. Kod nas je upitno hoće li se neki festivali uopće održati, teško je, ali bit će bolje", smatra Cvitešić.

"U Americi je bilo super, puno sam radila, imala sam puno sastanaka, ali imala sam i neko svoje vrijeme, bilo je jako lijepo", otkrila nam je glumica o svom boravku u Americi. Na revije je stigla u društvu prijatelja, jer je Hrvoje radio. "Hrvoje je večeras u Mariboru, ima koncert sa Cubismom", rekla je Zrinka. Na pitanje kako ljubav, pokazala je na svoje sretno lice i upitala nas: "Jel vidite?". Prema viđenom, može se zaključiti da Zrinki sreće u ljubavi ne nedostaje, jer je izgledala bolje no ikad.